تِرِشه

تِرِشِه به گویش اردکانی راه باریکی را گویند که بین کرت ها (زمین کشاورزی) فاصله انداخته است

تِرِشه

تِرِشِه به گویش اردکانی راه باریکی را گویند که بین کرت ها (زمین کشاورزی) فاصله انداخته است

به گزارش خبرنگار ایسنا، محمدرضا پورابراهیمی شامگاه چهارشنبه (12 دی 97) در نشست علمی "اقتصاد در الگوی اسلامی" که به همت گروه مطالعاتی اقتصاد اسلامیِ طلاب اردکان وابسته به مرکز الگوی اسلامی_ایرانی پیشرفت و مجمع روشن‌گری و مطالبه‌گری طلاب و روحانیون انقلاب اسلامی وابسته به گروه مثل عمار برگزارشد، گفت: من خیلی خوشحالم که طلاب به این مباحث ورود کردند و در حیطه مبانی اقتصاد اسلامی دغدغه‌مندی پیدا کردند، اما ای کاش این دغدغه چهل سال قبل ایجاد شده بود؛ متأسفانه در پرداختن به اقتصاد اسلامی چهار دهه تأخیر داشته‌ایم.

وی در باب قیمت‌گذاری کالا در بازار سرمایه ابراز کرد: قیمت بر اساس مکانیزم عرضه و تقاضا تعیین می‌شود‌، نه به نحو دستوری، هرچند ممکن است در عمل مشکلاتی باشد.

وی در ادامه افزود: بازار سرمایه عبارت است از شفافیت اطلاعاتی که براساس آن تخصیص بهینه منابع انجام می‌شود.

نماینده کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی مبارزه با فساد اقتصادی را فقط با شفافیت ممکن دانست و تصریح کرد: مردم حاضرند نان شب نداشته باشند اما نابرابری را تحمل نمی‌کنند و برای از بین بردن نابرابری و مبارزه با فساد اقتصادی، باید به شفافیت اطلاعاتی دست یابیم.

وی با بیان اینکه حتما باید تغییرات را در حوزه کلان اقتصاد کشور داشته باشیم، یادآورشد: همه‌ی ما می‌توانیم مشکلات را تبیین کنیم اما در ارائه راه حل باید تلاش کنیم.

پورابراهیمی با اشاره به اینکه سال گذشته جهت اخذ مشورت در باب ابعاد فقهی اقتصاد اسلامی سراغ چندتن از علمای بعضا معترض به نظام بانکداری موجود، رفته است، عنوان کرد: از میان علمایی که به آن‌ها مراجعه کردیم، فقط آیت الله سبحانی بود که به درخواست ما پاسخ داد و جزوه‌ای چند صفحه‌ای به ما داد فلذا به علت نداشتن تئوری کارآمد مجبوریم برویم در سطحی که در دسترس داریم عمل کنیم که نتیجه‌ی آن، بقای مشکلات فعلی است.

وی ادامه‌ داد: کشورهایی مانند عربستان، پاکستان، مالزی و حتی مسلمانان انگلیس، سیستم بانکداری اسلامی و غیر ربوی دارند و قابل الگوبرداری هستند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تصور شما از بازار سرمایه با واقعیت فرق دارد، اظهار کرد: از نظر من، اصطلاحات و تعابیر به‌کاررفته در باب سرمایه داری علمی و تخصصی نیست فلذا ابتدا باید سعی کنیم به یک زبان مشترک برسیم.

وی همچنین با بیان اینکه این مباحث نیاز به وقت و تعمق بسیار دارد، عنوان کرد: در مباحث بورس و سرمایه، اول بیایید برداشت‌هایتان را از بازار سرمایه شفاف کنید و بعد به اصلاح بپردازید.

در همین راستا نیز پورابراهیمی وعده تشکیل کارگروهی مطالعاتی در زمینه مبانی بازار آزاد و اقتصاد اسلامی را به حضار داد و افزود: کسی که می‌خواهد در حوزه اقتصاد کار کند باید حداقل یک ترم تحصیلی در زمینه اقتصاد مطالعه داشته باشد که پس از گذراندن این دوره، می‌توانیم همکاری‌هایی را در زمینه رسیدن به طرح بانکداری و بورس اسلامی با طلاب داشته باشیم.

پیش‌خبرِ این جلسه را در خبرگزاری ایکنا و بازنشر آن را در همسونیوز بخوانید
----------------------------------------------
منبع: خبرگزاری ایسنا
خبرگزاری ایسنا خبر دیگری نیز از این جلسه را با اندکی تغییر منتشر کرد. اینجا


علاوه بر خبرگزاری ایسنا، خبرگزاری‌های ایکنا و شقفنا نیز این جلسه را پوشش خبری دادند.

خبرگزاری‌ها، سایت‌های خبری تحلیلی و پایگاه‌های خبری که خبر این جلسه را بازتاب دادند: باشگاه خبرنگاران جوان، خبرآنلاین، تقریب، اقتصادآنلاین، ایران‌آنلاین، فردانیوز، سروش، خط‌نیوز، رویداد24، بهارستان، تین‌نیوز، آفتاب، همسونیوز، فانوس، مخبر و مخبر، رخ، وانا، کرمان فردا، بلاغ مازندران، مجله تفریحی

روزنامه‌هایی که این خبر را بازتاب دادند: وطن امروز، آرمان امروز، دنیای اقتصاد، نوآوران، (نوآوران‌آنلاینمناقصه مزایده.
  • سیدمجتبی رفیعی اردکانی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">